鮭魚奶油鍋

鮭魚奶油鍋

4.5 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 高湯
    500 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    150 克
  • 海帶芽
    2 大匙
  • 新鮮去骨鮭魚排 切塊(約3公分)
    300 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 奶油 切塊
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20 g
Kalorie 913.8 kJ / 222.5 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...