Urządzenia i Akcesoria
鮭魚奶油鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
高湯500 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散150 克
-
海帶芽2 大匙
-
新鮮去骨鮭魚排 切塊(約3公分)300 克
-
清酒1 大匙
-
奶油 切塊10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20 g
Kalorie
913.8 kJ /
222.5 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan