Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de calabacín sin pelar cortado en dados
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de sal
- 5 filetes de anchoa en aceite
- hojas de albahaca fresca
- 100 g de nata
- 300 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
- queso parmesano rallado para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1 Std.
Pasta con champiñones y nata
30 Min
Raviolis con salsa de anchoas
20 Min
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Penne rigate con setas para dos
25 Min
Muffins de tortilla
45 Min
Plumas con pesto de alcachofa y berenjenas salteadas
30 Min
Carbonara vegetariana
15 Min
Tallarines con calabaza
1 Std. 10 Min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 Min
Risotto con calabacín y beicon
35 Min