Urządzenia i Akcesoria
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2 cm)190 g
-
olive oil20 g
-
carrot peeled and cut into slices (1 cm)1
-
raw baby beetroots peeled and cut into pieces (2 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
lamb tenderloin200 g
-
filtered water plus extra if needed500 g
-
frozen peas or fresh100 g
-
piece fresh turmeric peeled and cut into pieces (5 mm)2 cm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
56.7 g
Kalorie
3290.4 kJ /
783.4 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
25.2 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Vegetable purée (sweet potato)
25 min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min