Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit speculoos
- 70 g de beurre
- 200 g de biscuits secs à la cannelle, type speculoos
La crème
- 100 g de lait de coco
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 300 g fromage à tartiner, type Philadelphia
- 80 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1873.6 kJ / 448.2 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Cheesecake praliné
4h
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12 godz. 15 min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30min
Gâteau magique au chocolat blanc
3h 15 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h