Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit speculoos
- 70 g de beurre
- 200 g de biscuits secs à la cannelle, type speculoos
La crème
- 100 g de lait de coco
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 300 g fromage à tartiner, type Philadelphia
- 80 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1873.6 kJ / 448.2 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manguier
5 Std.
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12sa 15 dk
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Cheesecake marbré non cuit
4h 45 min
Cheesecake praliné
4 Std.
Cheesecake fraise-ricotta
1sa
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45 min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.