Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 parts
Składniki
Le biscuit speculoos
-
70 g de beurre
-
200 g de biscuits secs à la cannelle, type speculoos
La crème
-
100 g de lait de coco
-
100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
-
2 œufs
-
300 g fromage à tartiner type Philadelphia
-
80 g de noix de coco râpée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
6.8 g
Kalorie
1873.6 kJ /
448.2 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les enfants adorent !
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Cheesecake praliné
4 Std.
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Tiramisu à la banane
12 Std. 15 Min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.
Tiramisu noisettes, caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Cake framboise-chocolat blanc
50 Min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min