Urządzenia i Akcesoria
秋田烤米棒鍋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水1800 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
-
日式醬油2 大匙
-
昆布5 克
-
京都水菜 切段(約3公分)120 克
-
薑 切薄片5 克
-
香菇醬油1 ½ 大匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
牛蒡 去皮,切絲30 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)400 克
-
大蔥 切斜片(約1公分)10 克
-
雪白菇 去根部,剝散150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.5 g
Kalorie
1532.5 kJ /
367.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan