澤煮蔬菜鍋

澤煮蔬菜鍋

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 昆布 切塊(約2公分)
    5 克
  • 120 克
  • 芋頭 去皮,切塊(約4公分)
    150 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    30 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)
    100 克
  • 高湯
    500 克
  • 清酒
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 日式醬油
    ½ 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 豆包 切條(約1公分)
    50 克
  • 新鮮山藥 去皮,切條(約1公分)
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14 g
Kalorie 1135 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...