Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jitomate
- 1200 g de agua
- 200 g de pimientos, desvenados y en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cubos de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 500 g de mejillones
- 2 huevos
- 300 g de filetes de pescado
- 60 g de arroz
- 250 g de camarones, con cáscaras y cabezas
- 1 rama de cilantro, picado, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1172 kJ / 279 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Carne en su jugo
35 min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3sa 20 dk
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 min
Caldo de pescado
40 min
Frijoles charros
35 min
Sopa de mariscos
40 min
Sopa de pescado
55 min
Bisque de camarón
25 min
Sopa de pollo con verduras
40 min
Caldo de camarón
25 min