Urządzenia i Akcesoria
Classic Egg and Cress Sandwiches
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs4
-
spring onions (approx. 25 g), cut in pieces (3 cm)2
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
wholemeal bread8 slices
-
cress for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Coleslaw
10 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Herb Bread
1 godz. 10 min