Urządzenia i Akcesoria
Classic Egg and Cress Sandwiches
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs4
-
spring onions (approx. 25 g), cut in pieces (3 cm)2
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
wholemeal bread8 slices
-
cress for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Basmati Rice
35 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Egg Fried Rice
35 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Creamy Mushrooms
35 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min