Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 黄瓜, 去皮、去头尾,切段(约7厘米)
- 300 克 猪肉肉糜
- 1 汤匙 酱油
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 淀粉
- 1 颗 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 蟹肉棒, 切细丝
- 10 颗 新鲜豌豆仁
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 949 kJ / 226 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 5.34 g
- Tłuszcz
- 18.84 g
- Błonnik
- 1 g