Urządzenia i Akcesoria
黄瓜酿肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
黄瓜 去皮、去头尾,切段(约7厘米)600 克
-
猪肉肉糜300 克
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蛋1 颗
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 切细丝10 克
-
新鲜豌豆仁10 颗
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.9 g
Kalorie
949 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
18.84 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5.34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny