黄瓜酿肉
TM31 TM5 TM6

黄瓜酿肉

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 600 克 黄瓜, 去皮、去头尾,切段(约7厘米)
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 1 汤匙 酱油
  • ¼ 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 淀粉
  • 1 颗 蛋
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蟹肉棒, 切细丝
  • 10 颗 新鲜豌豆仁
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
949 kJ / 226 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
5.34 g
Tłuszcz
18.84 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy