Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů sušených máslových fazolí
- 1920 gramů vody
- 150 gramů celeru, na kousky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 160 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů hladké mouky
- 20 gramů olivového oleje
- 25 - 30 gramů rajčatového protlaku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mleté pálivé papriky
- 30 lístků čerstvé máty, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 42.8 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Błonnik
- 11.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 Std. 20 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 godz. 10 min
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5h 35min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6 Std. 15 Min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Brak ocen
Šašlik s rajčatovou salsou
35 min
Chlebová pivní polévka
30 min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 godz.
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min