Urządzenia i Akcesoria
Omeleta s parmazánem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
20 gramů pažitky omyté a dobře osušené
-
8 vajec žloutky a bílky zvlášť
-
2 špetky soli
-
100 gramů sýru eidamu, na kousky70 gramů parmazánu na kousky
-
4 polévkové lžíce mléka
-
2 špetky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
25.2 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54 min
Jogurtový dip
5 min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 godz. 20 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1 godz.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1 godz. 25 min
Španělská bramborová omeleta
40 min
Omeleta s parmazánem
45 min