Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů špaldových zrn, namočených přes noc
- 80 gramů parmazánu, na kusy
- 80 gramů cibule, napůl
- 10 gramů hříbků, sušených
- 1 stroužek česneku
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 20 gramů másla, plus navíc na smažení
- 50 gramů bílého vína
- 400 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- gram máslo na smažení
- 400 gramů lišek, očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
- 2 jarní cibulky, na kolečka (5 mm)
- 2 čajové lžičky čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1261 kJ / 301 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 min
Jambalaya z quinoy
35 min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1 godz. 10 min
Bylinkové pesto s burratou
15 min
Zmrzlina z kozího sýra s krekry a červenou omáčkou
Brak ocen
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Pak choi s houbami
15 min
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 min
Sušenky Garibaldi
40 min
Smoothie bowl s borůvkami a morušemi
10 min
Hrášková polévka s mátou
30 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min