Špaldové rizoto s liškami

Špaldové rizoto s liškami

3.8 5 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 200 gramů špaldových zrn namočených přes noc
  • 80 gramů parmazánu na kusy
  • 80 gramů cibule napůl
  • 10 gramů hříbků, sušených
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
  • 20 gramů másla plus navíc na smažení
  • 50 gramů bílého vína
  • 400 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • gram máslo na smažení
  • 400 gramů lišek očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
  • 2 jarní cibulky na kolečka (5 mm)
  • 2 čajové lžičky čerstvé petržele nasekané

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 13 g
Kalorie 1261 kJ / 301 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...