Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů řepkového oleje
- 700 gramů vody
-
1 ½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů mrkve, na kolečka
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého kari
- ¼ čajové lžičky mletého římského kmínu
- 200 gramů červené čočky, propláchnuté pod tekoucí vodou
- 300 gramů kuřecích prsou, na kousky (cca 2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 Min
Batátové lívance s chilli salsou
40 menit
Květáková pizza
30 Min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 menit
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 min
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1j 10 menit
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1j 20 menit
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Bramborové curry s květákem
1j 10 menit
Kokosový Dhal
20 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 menit