Urządzenia i Akcesoria
Red Grape and Olive Oil Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 slices
Składniki
-
olive oil for greasing
-
olive oil100 g
-
large eggs3
-
caster sugar190 g
-
milk120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon grated zest only½
-
self-raising flour200 g
-
maize flour white90 g
-
fine sea salt1 pinch
-
baking powder1 tsp
-
seedless red grapes280 g
-
icing sugar for dusting2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cinnamon and Date Twists
50 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Strawberry Lassi
5 min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min
Tuna Pasta
30 min