Urządzenia i Akcesoria
Pepperoni Pretzel Bites
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
32 pieces
Składniki
Pretzel Dough
-
milk220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
25 g fresh yeastdried instant yeast2 ¼ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
light brown sugar50 g
-
dried parsley¼ tsp
-
dried basil¼ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Tomato Sauce
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
passata500 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
caster sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
mozzarella cut in batons (1 cm)250 g
-
pepperoni cut in strips (1 cm)80 g
-
water warm700 g
-
bicarbonate of soda60 g
-
coarse sea salt for sprinkling
-
unsalted butter diced40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
228 mg
Białko
4 g
Kalorie
488 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon Roly-polies
1sa
Waffles
25 dk
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1sa 50 dk
Star Pizza
1sa 45 dk
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5sa 50 dk
Chicken and Tomato Sincronizadas
1sa
Cheese and Bacon Pastries
35 dk
Baked Doughnuts
1sa
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1sa 30 dk
Pesto Star Bread
2sa 50 dk
Argentinian Chicken Empanadas
3sa 40 dk
Super Soft Cinnamon Rolls
1sa 35 dk