Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Yoghurt Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
plain yoghurt125 g
-
mayonnaise30 g
-
dried chives to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingfresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
740 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min