Urządzenia i Akcesoria
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
209 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Kale Chips
40 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Mango Chia Pudding
4 godz. 10 min
Sushi Rice
55 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 godz. 55 min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Apple Pancakes
30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 min