Urządzenia i Akcesoria
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
209 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Four Seed Power Smoothie
5 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
55 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Green Dyed Eggs
55 min
Turmeric Latte
10 min
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10 min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Super antioxidant juice
10 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 min