
Urządzenia i Akcesoria
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Zucker70 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Blätterteig (275 g), aus der Kühltheke1 Pck.
-
Weinbergpfirsiche in Stücken300 g
-
Mascarpone250 g
-
Quark, 40% Fett250 g
-
Fruchtsirup Pfirsich (z.B. von Monin)50 g
-
frische, gemischte Beeren zum Dekorieren
-
Minzblätter zum Dekorieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
853 kcal /
3568 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy