
Urządzenia i Akcesoria
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz.
16 Stücke
Składniki
Tortenböden
-
Eier5
-
Zucker250 g
-
Salz2 Prisen
-
Milch250 g
-
Öl250 g
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
Pistazien- und Schokoladencreme
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet50 g
-
weiße Schokolade in Stücken200 g
-
Schokoladen-Getränkepulver weiß (z. B. von Caotina)240 g
-
Sahne1000 g
-
Granatapfelkerne50 g
Fertigstellung
-
Pistazien, gehackt zum Bestreuen15 g
-
Schokoladenraspeln weiß, zum Bestreuen20 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stücke
Kalorie
674 kcal /
2823 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy