Urządzenia i Akcesoria
Eton Mess
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
Baiser
-
Eiweiß zimmerwarm2
-
Zucker65 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Zitronensaft1 TL
Fertigstellung
-
500 g HeidelbeerenErdbeeren500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mandarinen-Trifle
2 Std. 30 Min
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 Std. 40 Min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 Std.
Erdbeer-Flockentörtchen
3 Std. 30 Min
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6 Std. 30 Min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 Std. 25 Min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 Min
Lachs mit Bröselkruste
45 Min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1 Std. 35 Min
Heidelbeer-Baiser-Quark
15 Min
Apfel-Streusel-Creme
1 Std. 15 Min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 Min