Urządzenia i Akcesoria
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí
Składniki
-
máslo na vymazání
-
220 gramů staršího bílého pečiva na kousky (1 cm)
-
60 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
-
1 cibule napůl
-
½ čajové lžičky provensálského koření
-
20 gramů másla
-
150 gramů mléka
-
2 vejce
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 špetky mletého muškátového oříšku
-
500 gramů vody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10 g
Kalorie
1028 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramekiny
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mléčné knedlíky
40 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Malé pizzy s paprikami
1 godz. 30 min
Pizza muffiny
1 godz.
Banánová bábovička
55 min
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2 godz. 40 min
Levandulové sušenky
3 godz. 55 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 godz. 30 min
Červené pesto
5 min
Masala chai
15 min
Máslové sušenky
50 min