Urządzenia i Akcesoria
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porcí
Składniki
Sladká fazolová pasta adzuki
-
150 gramů adzuki fazolí, sušených namočených po dobu 4-24 hodin
-
850 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
Rýžový dort
-
100 gramů rýžové mouky (viz Tip)
-
125 gramů mouky ze sladké rýže125 gramů mouky z lepkavé rýže
-
60 gramů cukru moučky
-
75 gramů mléka
-
15 gramů sušeného ovoce (např. rozinek, meruněk, broskví), na malé kousky
-
1000 gramů vody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55 min
RAW jablečný koláč s agarem
1 godz. 10 min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1 godz. 15 min
Jáhlová mouka
5 min
RAW burgery se sušenými rajčaty
20 godz. 5 min
Mandlové RAW brownies
2 godz. 5 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 godz. 45 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 godz. 5 min
Králík na špenátovém lůžku
1 godz. 10 min