Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů bílého jogurtu
- 40 gramů staršího chleba (cca 1 plátek), na kousky (2 cm)
- 540 gramů vody
- 4 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 2 jarní cibulky, na kousky (cca 4 cm)
- nastrouhanou citrónovou kůru z ½ citrónu
- 400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže, na kousky (2 cm) (viz Tip)
- 1 vejce
- 2 špetky chilli, prášku
- 1 čajová lžička soli, plus extra k dochucení
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra k dochucení
- citrónová šťáva, podle chuti
- extra panenský olivový olej, pro tvarování koulí
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 1055.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5 dk
Artyčokový dip s tofu
10 dk
Směs koření dukkah
Brak ocen
Paprika a pórek s balzamikem
30 dk
Americké pečené fazole
Brak ocen
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 dk
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Čočková sekaná
6h 20 min
Pohanková mouka
5 dk
Kešu krém
50 dk
Máslo z vlašských ořechů
25 dk
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min