Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- 5 kuliček černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 snítky petrželové natě
- 100 gramů sherry octa nebo medového octa
- 50 gramů vody
Jehněčí kotletky
- 800 gramů jehněčích kotlet
- 100 gramů hladké mouky
- 70 gramů olivového oleje
- 150 - 200 gramů pražené kukuřice
- 150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 18543.1 kJ / 4431.9 kcal
- Białko
- 132.6 g
- Węglowodany
- 103.5 g
- Tłuszcz
- 383.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 154.5 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 2839.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1h
Zelené vánoční stromečky
45min
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15 min
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4 Std.
Houby s citrónovou šťávou
30 min
Loupání zázvoru (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1h 5 min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2h 30 min
Mug cake s borůvkami
10 min