Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů guinoy, propláchnuté
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (opcjonalnie)
- 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
- 200 gramů manga, zralého
- 2 jarní cibulky
- 150 gramů čekanky, červené (1 kus), na kousky (2 cm)
- 20 gramů hořčice, středně ostré
- 20 gramů medu, tekutého
- 20 gramů ovocného octa
- 20 gramů oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1h 15min
Alpský sýrový toast
25 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 min
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Smoothie bowl s borůvkami a morušemi
10 min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Brak ocen
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35min