Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů guinoy, propláchnuté
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (opcjonalnie)
- 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
- 200 gramů manga, zralého
- 2 jarní cibulky
- 150 gramů čekanky, červené (1 kus), na kousky (2 cm)
- 20 gramů hořčice, středně ostré
- 20 gramů medu, tekutého
- 20 gramů ovocného octa
- 20 gramů oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chia jogurtová sklenička
10 min
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1h
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3h
Caponata
30 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Kaštanový koláč
50 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min