Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou

Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou

4.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porce

Składniki

  • 50 gramů guinoy propláchnuté
  • 200 gramů vody
  • ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (opcjonalnie)
  • 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
  • 200 gramů manga, zralého
  • 2 jarní cibulky
  • 150 gramů čekanky červené (1 kus), na kousky (2 cm)
  • 20 gramů hořčice středně ostré
  • 20 gramů medu tekutého
  • 20 gramů ovocného octa
  • 20 gramů oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 7 g
Kalorie 1401 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 7.6 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...