Urządzenia i Akcesoria
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
cashew nuts155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
ground smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tip)70 g
-
veggie tsuyu70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
chilli crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles340 g
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
914.2 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato-egg drop soup
20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Ginisang munggo (Mung bean soup)
Brak ocen
Couscous with Lamb and Vegetables
Brak ocen
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Yellow Curry noodle soup
20 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Guinean prawns
25 min
Spiced fish stew
2 godz.
Tofu scramble
25 min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min