![Malaysia-style Coconut Chicken Malaysia-style Coconut Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ec367bb-2288-4d63-94df-2f9f96f8659d/Derivates/293e8d17-4fb5-42ed-bfdf-1884ba96eb40.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dried chilies
-
4
spring onions, trimmed and cut into thirds
lub 4 green onions, trimmed and cut into thirds - ¾ inch fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 9 ½ oz canned coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chili powder
- ½ tsp dried ground turmeric
- 1 tsp salt
- 49 - 56 oz whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Białko
- 73.1 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 864 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Pad Thai
45 dk
Roasted Potato Salad
1h
Vietnamese Chicken Coleslaw
1h
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10 min.
Curried Sausages and Lentils
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1 godz. 55 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 dk