Urządzenia i Akcesoria
Malaysia-style Coconut Chicken
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chilies3
-
4 green onions, trimmed and cut into thirdsspring onions trimmed and cut into thirds4
-
fresh ginger peeled¾ inch
-
garlic cloves2
-
canned coconut milk9 ½ oz
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chili powder¼ - ½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)49 - 56 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
73.1 g
Kalorie
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Tłuszcz
62.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Pas d’évaluation
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Boston Clam Chowder
55min
Kung Pao Chicken
1h 5min