Urządzenia i Akcesoria
Malaysia-style Coconut Chicken
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chilies3
-
4 green onions, trimmed and cut into thirdsspring onions trimmed and cut into thirds4
-
fresh ginger peeled¾ inch
-
garlic cloves2
-
canned coconut milk9 ½ oz
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chili powder¼ - ½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)49 - 56 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
73.1 g
Kalorie
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Tłuszcz
62.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min
Boston Clam Chowder
55 min