Urządzenia i Akcesoria
Ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch1000 g
-
Sahne150 g
-
Salz1 geh. TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1175 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brioche
1 godz. 50 min
Weißwurst aus dem Glas
1 godz. 20 min
Geflügelbratwurst
3 godz. 30 min
Vichyssoisse
3 godz.
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40 min
Mandelhörnchen
1 godz. 20 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Jalapeño Margarita
10 min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 godz.
Engadiner Walnusstörtchen
1 godz. 45 min
Arancini Siciliani
5 godz.