Urządzenia i Akcesoria
Ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch1000 g
-
Sahne150 g
-
Salz1 geh. TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1175 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Panettone mit Schokostückchen
4 godz. 30 min
Caponata Siciliana
30 min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 godz. 40 min
Nudelteig
1 godz.
Grissini
2 godz. 30 min
Pandoro
4 godz. 20 min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 min
Éclairs
4 godz.
Joghurt selbst gemacht
24 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 godz.
Auberginenpüree
30 min