Urządzenia i Akcesoria
Dill-Croutons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter10 g
-
Baguette altbacken, in Würfeln (1 cm)50 g
-
Dill abgezupft4 Stängel
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
276 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 godz. 30 min
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Fritz-Kola-Slush
4 godz. 10 min
Himbeer-Milchshake mit Meringue
10 min
Avocado-Gurken-Salat
20 min
Himbeer-Sahne-Eis
10 godz. 35 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Walnuss-Pesto
10 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Sommer-Lasagne
1 godz.
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 min
Mini-Pancake-Cereals
40 min