Urządzenia i Akcesoria
Dill-Croutons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter10 g
-
Baguette altbacken, in Würfeln (1 cm)50 g
-
Dill abgezupft4 Stängel
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
276 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Kiwi-Eis am Stiel
7 godz. 45 min
Zitronen-Frischkäse
12 godz.
Cool Passion
10 min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35 min
Schoko-Chili-Eis
11 godz. 20 min
Tomatensauce
25 min
Tomaten-Ketchup
1 godz. 30 min
Grapefruit-Limetten-Limonade
25 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Mini-Langos mit Nougat-Creme und Banane
1 godz. 30 min
Schokoeis mit Ovomaltine
11 godz. 30 min
Liegnitzer Bömbchen
4 godz.