Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů pohanky
- 100 gramů vody, na namáčení
- 300 gramů hlízy fenyklu, očištěné a na čtvrtky
- 200 gramů mrkve, na kusy (4 cm)
- 1 řapíkatý celer, na kusy (4 cm)
- 1 jablko, např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 2 jarní cibulky . na kusy (4 cm)
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 čajové lžičky koření sumak (škumpa koželužská)
- 2 - 5 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 2 snítky čerstvého koriandru, pouze lístky
- 2 snítky mátových listů, čerstvých
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů mandlí, čtvrcených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 467 kJ / 111 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Rebarborové smoothie
1h 30min
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Brak ocen
Okurkové pickles pro TM6
Brak ocen
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min
Směs koření dukkah
Brak ocen
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min
Thajské rybí karbanátky
1h 10min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Brak ocen
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 Std. 20 Min