Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 godz. 15 min
8 porcí

Składniki

  • 60 gramů pohanky
  • 100 gramů vody na namáčení
  • 300 gramů hlízy fenyklu očištěné a na čtvrtky
  • 200 gramů mrkve na kusy (4 cm)
  • 1 řapíkatý celer na kusy (4 cm)
  • 1 jablko např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 2 jarní cibulky . na kusy (4 cm)
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 čajové lžičky koření sumak (škumpa koželužská)
  • 2 - 5 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
  • 2 snítky čerstvého koriandru pouze lístky
  • 2 snítky mátových listů, čerstvých
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 20 gramů mandlí čtvrcených

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 2.2 g
Kalorie 467 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...