Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy rohlíků, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 5 snítek čerstvé petržele
- 400 gramů tresky, na kousky
- 1 vejce
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů zeleniny, polévkové, např. celer, petržel, mrkev atd., na kousky
- 600 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 600 gramů brambor, na čtvrtky
- 4 kusy černého pepře, celého
- 3 kusy nového koření
- 2 kusy bobkového listu, sušeného
- 200 gramů zakysané smetany
- 50 gramů čerstvého křenu, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 53.1 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drožďová polévka s pórkem
40min
Selské bramborové placky se zelím
1 Std. 20 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Dršťková polévka
1h
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Bob čorba
13h 15min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Pohankové noky do polévky
40min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Veganské sádlo
3 Std. 15 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min