Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Boiled eggs
20 min
Steamed rice
25 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Creamy mushroom soup
20 min
Curry chicken
1 godz.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min