Urządzenia i Akcesoria
Wonton wrappers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
30 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
egg1
-
filtered water2 tbsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.8 g
Kalorie
85.2 kJ /
20.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Wonton soup
1 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Prawn wontons
2 godz.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min