Wersje kompatybilne
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nakládaná cibule
- 500 gramů vody
- 250 gramů octa
- 125 gramů cukru
- 250 gramů červené cibule
Houbový karamel
- 65 gramů másla
- 250 gramů žampiónů
- 20 gramů medu
- 15 gramů sójové omáčky
- 125 gramů vody
- ½ polévkové lžíce vinného octa, červeného
Kapusta na páře a dokončení
- 500 gramů zeleninového vývaru
-
250
gramů kapusty kadeřavé, na pruhy
lub 250 gramů kadeřávku - 500 gramů hovězího masa, bez kosti, hovězího pupku
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4578 kJ / 1090 kcal
- Białko
- 61.5 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 51.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 min
Holandská omáčka
15 分钟
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Cannelloni s květákem a salsicciou
1h 20 min
Ořechové briošky
1h 30 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10 min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20 min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45 min