Wersje kompatybilne
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nakládaná cibule
- 500 gramů vody
- 250 gramů octa
- 125 gramů cukru
- 250 gramů červené cibule
Houbový karamel
- 65 gramů másla
- 250 gramů žampiónů
- 20 gramů medu
- 15 gramů sójové omáčky
- 125 gramů vody
- ½ polévkové lžíce vinného octa, červeného
Kapusta na páře a dokončení
- 500 gramů zeleninového vývaru
-
250
gramů kapusty kadeřavé, na pruhy
lub 250 gramů kadeřávku - 500 gramů hovězího masa, bez kosti, hovězího pupku
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4578 kJ / 1090 kcal
- Białko
- 61.5 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 51.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sýrový koláč (Cheese cake)
4 godz. 20 min
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Vejce se žampiónovou náplní
40 min
Limetkový koláč s tvarohem
12 godz. 50 min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Brak ocen
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 godz.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 godz. 10 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Avokádovo maracujové smoothie
10 min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Crème brûlée s vaječným likérem
1h 15min