Urządzenia i Akcesoria
Tri-Colour Ginger Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tempeh bolognaise
30 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Yasai miso ramen
35 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Vanilla Steamer
5 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min