Wersje kompatybilne
Huevos horneados con lentejas y salsa de queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 80 g de echalot
- 150 g de poro, cortado en trozos
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 550 g de agua
- 200 g de lentejas
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
- 1 pizca de pimienta molida
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 4 huevos
- 100 g de queso de cabra suave
- 70 g de yogur griego, sin azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Lentejas con tomate y acelgas
30 min
Pastel de calabacita
1h 15min
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 min
Risotto de calabacita
25 min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30 min
Pudín de chícharos con zanahoria
1h 25min
Salsa de espárragos
25 min
Betabel al gratín
50 min
Omelette de claras con espinacas y champiñones
50 min
Ratatouille
40 min