Wersje kompatybilne
Huevos horneados con lentejas y salsa de queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 80 g de echalot
- 150 g de poro, cortado en trozos
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 550 g de agua
- 200 g de lentejas
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
- 1 pizca de pimienta molida
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 4 huevos
- 100 g de queso de cabra suave
- 70 g de yogur griego, sin azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1u.
Pasta de curry tailandés
30min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Vegetales gratinados con queso azul
1h 30 min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Polenta con estofado de hongos
35min
Pastel de aceite de oliva y uvas
1h 40min
Pastel de calabacita
1h 15min
Sopa fría de coliflor
5h
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Crema de betabel
40min