
Urządzenia i Akcesoria
Batatinhas crocantes de amêndoa
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
90 unidades
Składniki
-
amêndoa s/ pele350 g
-
sobras de pão350 g
-
coentros40 g
-
azeite70 g
-
água800 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços2000 g
-
sal3 c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
Noz-moscada q.b.
-
ovos8
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
63.6 kcal /
266.3 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
103.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maio com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia