Focaccia classica ad alta idratazione
TM5 TM6

Focaccia classica ad alta idratazione

4.5 (267 ocen)

Składniki

  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Wartości odżywcze
na 6 porzioni
Kalorie
7004 kJ / 1674 kcal
Białko
48.6 g
Węglowodany
311.9 g
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
18.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy