Torta caprese

Torta caprese

4.4 267 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 fette

Składniki

  • 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 250 g di burro a pezzi + q.b.
  • farina q.b.
  • 200 g di zucchero
  • 5 uova
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 300 g di farina di mandorle
  • zucchero a velo q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 666.2 kcal / 2787.4 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 51.8 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...