Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hojas de gelatina
- agua fría para hidratar la gelatina
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 100 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1424 kJ / 341 kcal
- Białko
- 2.79 g
- Węglowodany
- 35.19 g
- Tłuszcz
- 20.96 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 Std. 20 Min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 Min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 Std. 10 Min
Blanco y negro con nueces y miel
1 Std. 10 Min
Panna cotta de piña colada
2 Std. 20 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2 Std. 20 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3u. 10min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Flan de chocolate blanco
12h 20min