Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hojas de gelatina
- agua fría para hidratar la gelatina
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 100 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1424 kJ / 341 kcal
- Białko
- 2.79 g
- Węglowodany
- 35.19 g
- Tłuszcz
- 20.96 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10 min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Flan de queso de Burgos
3 Std. 15 Min
Postre dos chocolates y avellanas
3 godz. 30 min
Cheesecake de coco sin horno
4h 15min
Flan de chocolate blanco
12 godz. 20 min
Panna cotta
6h 10min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 godz. 40 min
Flan de avellanas
5 godz. 15 min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2 Std. 15 Min
Flan de nata y vainilla
5h 50min