
Urządzenia i Akcesoria
Cannoncini alla crema
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 pezzi
Składniki
Pasta sfoglia
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
-
200 g di farina tipo 0 + q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
Crema pasticcera
-
300 g di latte intero
-
3 tuorli
-
80 g di zucchero
-
60 g di frumina
-
½ stecca di vaniglia i semini estratti
Terminare la preparazione
-
1 tuorlo
-
1 cucchiaio di latte intero
-
zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
141 kcal /
592 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy