
Urządzenia i Akcesoria
Cannoncini alla crema
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 pezzi
Składniki
Pasta sfoglia
-
di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.200 g
-
di farina tipo 0 + q.b.200 g
-
di acqua fredda90 g
-
di sale1 pizzico
Crema pasticcera
-
di latte intero300 g
-
tuorli3
-
di zucchero80 g
-
di frumina60 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti½
Terminare la preparazione
-
tuorlo1
-
di latte intero1 cucchiaio
-
zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
141 kcal /
592 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy