Urządzenia i Akcesoria
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
-
brauner Zucker40 g
-
Kokosmilch400 g
-
Vanilleschote nur das Mark¼
-
weiße Gelatine eingeweicht, ausgedrückt7 Blatt
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Erdbeeren in Scheiben (2 mm)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1617 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Kokoscreme
7 godz. 20 min
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Maronen-Schoko-Mousse
4 godz. 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Schnellstes Mousse au Chocolat
5 min
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Panna Cotta
5 godz.
Panna Cotta al caffè
5 godz.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min