Urządzenia i Akcesoria
Pfirsichsorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Pfirsiche reif, entsteint, halbiert500 g
-
Zucker50 g
-
Pfirsichnektar150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
516 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wassermeloneneis
8 godz.
Espresso-Milch-Eis
5 godz. 10 min
Pfirsich-Nektarinen-Törtchen
4 godz.
Johannisbeersorbet
9 godz.
Himbeer-Orangen-Buttermilch-Eis
10 min
Rosensorbet mit Zitronensaft - Gülsuyu Karsambaç
4 godz. 45 min
Erdbeer-Stracciatella-Eis
10 godz. 30 min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30 min
Mango-Joghurt-Eis
12 godz.
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Ananaseis
10 godz.
Mango-Joghurt-Eis
12 godz.