Lebkuchenparfait

Lebkuchenparfait

4.2 104 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
8 Portionen

Składniki

  • Sahne
    800 g
  • Ei
    1
  • Eigelb
    4
  • Zucker
    100 g
  • Lebkuchengewürz
    ½ TL
  • gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
    1 Pck.
  • Zimt
    ½ TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 1705 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...