
Urządzenia i Akcesoria
Queijo fresco e pão de cereais
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
800 g
Składniki
Queijo fresco
-
leite do dia1000 g
-
leite em pó gordo100 g
-
sal1 pitada de
-
coalho líquido25 gotas de
Pão de cereais
-
sal1 pitada de
-
farinha integral ou especial p/ pão de sementes100 g
-
farinha tipo 65400 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
sementes variadas (linhaça, sésamo, girassol)50 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
334 kcal /
1407 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia