Urządzenia i Akcesoria
甜豆雞肉蒸餃
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 個
Składniki
蒸餃皮
-
水75 克
-
地瓜 去皮,切塊(約2公分)25 克
-
中筋麵粉85 克
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉 少許
雞肉餡
-
薑10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)60 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘200 克
-
新鮮甜豌豆 切小段(約0.5公分)60 克
-
香油5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
甜豆雞肉蒸餃
-
水500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5 g
Kalorie
211.1 kJ /
50.5 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan