Urządzenia i Akcesoria
紅糟醬烤雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 55 min
2 人份
Składniki
-
嫩薑15 克
-
油10 克
-
紅糟醬45 克
-
醬油15 克
-
糖15 克
-
250 克 帶皮帶骨雞腿肉, ,切塊(約3公分)翅小腿 (棒棒腿)300 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
471 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
1557.5 kJ /
372.3 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
6113.9 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan