Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño Popper Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
Pepper Jack cheese or other spicy cheese, diced (2 cm)30 g
-
panko breadcrumbs15 g
-
onions quartered120 g
-
fresh jalapeño chillies stems removed, (3 whole, 3 halved)6
-
smoked bacon cut in pieces (2 cm)90 g
-
cream cheese450 g
-
artichoke hearts drained (1 x 400 g tin)220 g
-
mayonnaise120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Board
10 Min
Queso Fundido with Chorizo
45 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Ham and Cheese Biscuits
35 Min
Cranberry Sauce
1 Std.
Chocolate Pecan Toffee
40 Min
Jalapeño Popper Dip
1 Std. 10 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Chili Taco Dip
1 Std.
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min
Pulled Pork Rolls
30 Min