Urządzenia i Akcesoria
Fish Ceviche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper510 g
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice200 g
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)200 g
-
red onions cut into pieces100 g
-
vegetable oil140 g
-
oregano, dried (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
avocado cubed (1 cm/½ in.)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sambhar (Vegetable Dhall)
Brak ocen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Pasta Fagioli Soup
40 min