Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tacos Al Pastor
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Al Pastor Sauce
-
water hot570 g
-
dried ancho chilli deseeded, destemmed1
-
dried guajillo chillies deseeded, destemmed2
-
dried chipotle chillies deseeded, destemmed2
-
achiote paste45 g
-
white onions quartered115 g
-
garlic cloves2
-
fresh pineapple chunks, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)200 g
-
cider vinegar30 g
-
freshly squeezed orange juice70 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
cauliflower florets (approx. 1 head)910 g
Pineapple Salsa
-
cilantro, fresh leaves only20 sprigs
-
fresh pineapple chunks, cut into pieces (12 mm/½ in.), plus extra to garnish115 g
-
white onions in pieces115 g
Cauliflower Filling
-
extra virgin olive oil1 - 2 tbsp
-
corn tortillas (15 cm/6 in.), warmed20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166 mg
Białko
3 g
Kalorie
594 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Fish Ceviche
3h 25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Rainbow Bowl
1h 15min
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Falafel Waffle
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min